Nemzedékeken Át Alapítvány

A Nemzedékeken Át Alapítványunk – a sokszínű képzéseivel és a programjaival – többezer fiatalt, családot, és nőt szeretne megszólítani.

Adományával Ön is hozzájárul ahhoz, hogy programjainkkal sikeresen küzdjünk a családokért és felhívjuk a figyelmet az önismeret, a kapcsolatok, és a tudatos életvezetés fontosságára.
Köszönjük, hogy segít! Együtt többet tehetünk!

 

Átutalás:

CIB 10700103-72396393-51100005

MagNet Bank Zrt: 16200010-10113378

Adószám: 19293082-1-41

Paypal:

Átutalás:

Paypal:

CIB 10700103-72396393-51100005

MagNet Bank Zrt: 16200010-10113378

Adószám: 19293082-1-41

Kérjük, amennyiben Önnek fontos, hogy adományát melyik projektünkre használjuk fel, az utalás mellé közleményben tüntesse fel az adott  projektünk nevét (Jövőképesség Iskolája, Nőképző Intézet, Boldogasszony Menedékház). 

Ha külföldről szeretne adományozni, kérjük, jelezze e-mailben, hogy megadhassuk hozzá az egyéb banki adatokat.

Köszönjük!

Cégként adományozna?

Civil szervezetünk egész évben várja az Ön adományát,  mellyel csökkenteni tudja adóalapját.  Kérjük, küldje el nekünk cégadatait  (cégnév, székhely, adószám,  cégjegyzék- vagy nyilvántartási szám, e-mail cím) az alapitvany@nemzekekekenat.hu  e-mail címre, hogy adományáról  elküldhessük az igazolást. Köszönjük! 

A támogatás más formáját választaná?

Támogasson önkéntességgel!

Támogasson tevékenységgel, termékkel vagy szolgáltatással!

Támogasson megosztásokkal!

Támogasson önkéntességgel!

Támogasson tevékenységgel, termékkel vagy szolgáltatással!

Támogasson megosztásokkal!

Az adománygyűjtésünkről

Átlátható, tiszta és etikus adománygyűjtő szervezet vagyunk. Erre a hivatalos címre ugyan csak egy lezárt év után pályázhatunk, de addig is mindent megteszük azért, hogy megkaphassuk ezt az elismerést. 
Akár nagyobb összeggel, akár pár ezer forinttal tudja támogatni működésünket, hálásak leszünk, és mindig láthatóvá tesszük, hogy mikor, mire költünk.
Köszönjük azon cégeknek is, akik már eddig is felajánlották segítségüket, akár tisztálkodó és tisztító szerek, akár játékok formájában (mindkettő a menedékházba fog kerülni).
Magánszemélyektől és szervezetektől is várunk támogatást. A közhasznúsághoz kettő év szükséges, így az 1%-okat sajnos még nem tudjuk fogadni, de ha cégként adományoz bármennyi összeget, igazolásunkkal adót csökkenthet. 
Mindhárom prejekthez szükségünk van anyagi támogatására. 
A Tudatos Életre Nevelés Akadémiájának és a Nőképző Intézet képzései önköltségesek, de egyrészt szeretnénk azokat elérhető áron hirdetni, illetve pályázati lehetőséget nyújtva szeretnénk azokhoz is eljuttatni képzéseinket, akiknek nincs rá kerete –  legyen az egy iskolai közösség, vagy magánszemély. 
A menedékház beindításása nagyobb összeget igényel, arra pályázni szeretnénk, amit szintén jövőre tudunk megtenni.
Egyelőre minden tagunk saját pénzét, idejét és energiáját rakta és rakja bele – elhivatottságból és küldetéstudatból – a közös munkába.   
Köszönjük, hogy segít! Együtt többet tehetünk!