Nemzedékeken Át Alapítvány

Rólunk

Miért vagyunk?

Mert mindannyiunk küldetése, hivatása a segítés és a szolgálat – akárkiről, vagy akárhány évesről van is szó. Mert hiszünk az együttműködésben, a gyerekekben, a közösségekben, a tanulásban, a fejlődésben, a megoldásokban és a jövőben.
Minden pillanatunkban igyekszünk tisztán létezni, és a legjobb tudásunkat a Szeretet szolgálatába állítani.

Bálint Éva - a kuratórium elnöke
Bálint Éva

Küldetésem az emberek körülményeinek, kapcsolatainak, családjainak boldogabbá tétele, illetve hiszem, hogy az életet élhetőbbé, a jövő nemzedékét pedig – a körülményekkel együtt – Emberibbé lehet tenni. Hiszek a tanulásban, a tudásban, a fejlődésben éppúgy, mint a nevetésben és a mozgásban. Életem a rendrakás, a szervezés, erős bennem a megoldás-keresésre, az értékteremtésre, a küldetésem teljesítésére való törekvés. Egész életemet végigkísérte a szociális téren történő magas szintű tevékenykedés Böjte Csaba Testvértől a Lakitelki Népfőiskoláig.

Stumpf Zsuzsanna - a Nemzedékeken Át Alapítvány alapítója

Segítői hivatásom, küldetésem, Isten-, Ember-, és az Élet – szeretetem vezet, néha hajt, de mindenképpen mutatja az Utat, ami felé megyek már több évtizede. Négy gyermekemmel pedig kísérjük és támogatjuk egymás útját. Boldog és hálás vagyok, hogy élhetek, hogy igyekszem minden pillanatban úgy létezni, hogy bármikor is lesz vége, fejet hajthatok Isten előtt. Mert igyekszem minden reggel szolgálatra kész lenni és tenni azt, amire Isten hív. Az Alapítvánnyal, így, a három Intézet összekapcsolásával nagyobb álmom vált valóra, mint gondoltam. Mindehhez pedig csodálatos segítségeket és munkatársakat is kaptam.
Isten áldása vezesse léptünket.

20201121_085358
Tóth Nikolett - a kuratórium tagja
Tóth Nikolett

Tóth Nikolett vagyok, 10 évet töltöttem értékesítésben nemzetközi cégeknél, ebből 5 évet Angliában. 2018 óta coachként egyéni kliensekkel dolgozom, trénerként pedig felnőtt és ifjúsági csoportoknak tartok tréningeket. 11 éves korom óta része a sport az életemnek, 1.5 éve edzőként spinning és saját testsúlyos edzéseket tartok. 

Célom a megszerzett tapasztalataim által az emberek támogatása testi, lelki, szellemi szinten. Az Alapítványon keresztül mindezt a szükségben élők segítésére szeretném fordítani, trénerként önismereti és stresszkezelési tréningjeimmel, edzőként a sportra és egészséges életmódra való neveléssel.

Dr. Dömötör Ildikó - a kuratórium tagja

Szeretek beszélgetni, tanítani. Évekig nemzetközi, kultúraközi és esélyegyenlőségi kommunikáció oktatásával foglalkoztam. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető- és Továbbképzési Intézetében tréneri, oktatói, és mentori tanúsítványt szereztem. A Magyar Rádió Pécsi Körzeti Stúdiójában és a Pécsi Városi Televízióban szerkesztő-műsorvezetőként, később az EMMI-ben kommunikációs referensként dolgoztam. Az Alapítványban minden tapasztalatommal és ember-szeretetemmel szeretnék segíteni mindenkinek, akinek csak tudok.

Dömötör Ildikó
Jászay Mariann - a kuratórium tagja
jászay mariann 7102073_pp

A mindennapokban azt látom, hogy sokaknak vannak életvezetési problémái, vagy a női szerepekkel elakadásai, ezért a Nemzedékeken Át Alapítványban a tudatos életre neveléssel való foglalkozás, a családi életre való felkészítés és a nőiesség témája a szívügyem.

Közgazdászként vállalkozási témájú projektekben veszek részt, és gazdasági (elsősorban marketing) témában oktatok a Budapesti Corvinus Egyetemen, és az IBS-en. Lelki segítőként gyermekeknek segítek tanulási nehézségek, valamint beilleszkedési problémák kezelésében. Felnőtteknek pedig a mindennapos stresszkezelésben, hölgyeknek a női szerepek egyensúlyba hozatalában segítek.

Dr. Molnár Ákos - a kuratórium tagja

Munkámban különböző segítői szerepekben dolgozom, vagyok jelen. Feladatom, hogy csatornaként működve megmutassam a hozzám fordulóknak, miben jelenik meg különleges képességük, tehetségük az életben. Ez a csoda akkor történik meg, ha megtaláljuk igazi énünket és követjük azt az utat, amelyet sajátunknak érzünk. Ha képesek vagyunk szeretni Önmagunkat és elfogadjuk életünk, lehetővé válik, hogy megnyíljunk egy Teremtő Tudatosság felé. Az én feladatom, hogy segítsem ezt a folyamatot, amelyben együtt megtaláljuk azokat a hangokat, amelytől dalra fakad a szívünk.

Dr Molnár Ákos
Palóczné Kovács Beáta - a kuratórium tagja
Webp.net-resizeimage

Német nyelvtanárként végeztem az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán, majd a Goethe Intézet után a Jezsuita Rendnél helyezkedtem el. Projektmenedzserként beruházási, kulturális és oktatási területen vezetek projekteket. 2014-2020 között a Jézus Társasága Alapítvány kuratóriumi elnöki posztját töltöttem be, ez idő alatt az alapítvány elnyerte az Etikus Adománygyűjtő Szervezet minősítést. 2020-ban szereztem meg angol nyelvből is a felsőfokú nyelvvizsgát. Hatékony munkaszervezésem, rendszerszemléletem, pörgős hozzáállásom és sokféle szempontot figyelembe vevő megközelítésem – reményeim szerint – hozzájárul a Nemzedékeken Át Alapítvány küldetésének és céljainak megvalósításához. Teszem mindezt férjem és négy gyermekem támogatásával.

Járóné Kőházi-Kis Andrea - a kuratórium tagja

Járóné Kőházi-Kis Andrea közoktatási vezetői szakvizsgával rendelkező élelmiszeripari mérnöktanár vagyok, két gyermekes családanya, középiskolai középvezető. Magyarország egyik legsikeresebb élelmiszeripari termelőüzemében szerzett sokszínű tapasztalatomat, tudásomat kamatoztatom a jövő generációját tanítva-nevelve. Élethitvallásom alapján, a Krisztusi iránytű szerint különböző módokon segítem az
embereket, fiatalokat, idősebbeket az élet értékeinek tiszteletére, a reális önértékelés, önbecsülés kialakítására, egymás feltétel nélküli elfogadására, tiszteletére.
Teszem ezt osztályfőnökként, Örökös Boldog iskola koordinátoraként, Brian Tracy Junior Sikerakadémia oktatójaként, Jövő Vezetői Motivációs prgramvezető
trénereként.www.jvmp.hu Az élethosszig tartó tanulás jegyében képzem magam folyamatosan, s keresem a kihívásokat
az elkötelezett szolgálatban. Hiszek a hatékony együttműködés, önfejlesztés, megfelelő kommunikáció és stresszkezelés
megtanulásának erejében, a motivált emberek boldog közösségében.
E hit vezérel az Alapítványban vállalt tevékenységeimben.
Szeretetben, szeretettel, szeretve…

_VIB8906
Varga Anita - a csapatunk tagja
varg

Varga Anita vagyok és imádom az életet! Időnként magam is meglepődöm, mekkora életigenlés, belső erő és tűz van bennem. A jó Istentől és az őseimtől kaptamhálás vagyok érte.

Húsz évet töltöttem egy pénzintézetnél, ebből tíz évet vezetőként, majd időről időre belső trénerként. Sokat tanultam a szakmáról, az emberekről és magamról. Így az elmúlt években, más területen ugyan, de szintén emberekkel foglalkozom. Jó ideje segítenőknek, embereknek közelebb kerülni a saját igazságukhoz, erejükhöz azért, hogy boldogabban, teljesebben éljék az életüket. Mindezt táncterápián, meditáción keresztül, egyéni megélésekben, vagy a közösség részeként, azokban a női körökben, melyekben együtt fejlődünk. Az Alapítvány céljaihoz szeretném hozzátenni a tapasztalataimat, a lelkesedésemet, az energiámat, mert hiszem, hogy együtt többet tudunk segíteni.